Lugn påskhelg

Allt som berättas i nyheterna är vanligtvis tråkiga och mindre trevliga saker, så jag tycker det är bäst när ingenting händer. Här hos oss är det ganska lugnt för det mesta, också påskhelgen är lugn och stressfri.

Några besök hade vi i går men bara två småtroll lyckades jag fånga på bild, söta är de och jag fick tillåtelse att ta en bild, men det ska gå fort för de ska till flera ställen sade hon med huvudduken!  🙂

DSC01981

DSC01988God fortsättning på påskhelgen!   ❤

6 tankar på “Lugn påskhelg

 1. gunnardeckare

  Skönt att det finns lite annat allt det hemska som händer nu. Det är viktigt att ta det på allvar men vi måste få tänka på lite annat också. Terroristernas syfte är just att vi inte ska få leva som vi vill.

  Gilla

 2. Carita Liljendahl

  Visst är det skönt om man får en lugn helg. Jag hade ett par nästan digitalfria dagar och visste inte så mycket om vad som hände ute i världen heller… ibland måste man bara få koppla bort allt.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Det är ju ändå så lite vi kan göra för att stoppa eländet, vi behöver inte se och lyssna på allt hela tiden. Kram

   Gilla

 3. ensam tjej

  Det är så kul och läsa om att du haft en fin påskhelg. Jag tycker att alla borde ha en sånt dag, att man släppnar av lite grann istället för att stressa sig för onödiga saker.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Ja, det är bra med lugn och ro men blir det för mycket ”lugn” kan jag känna mig stressad av det också eller tycka att det är tråkigt.. Kram ❤

   Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.