Fin lördagsutflykt

”En bild säger mer än tusen ord”, då måste åtta bilder säga mycket …   🙂

DSC02284 DSC02286 DSC02283 DSC02279 DSC02274 DSC02266 DSC02267 DSC02251

Jag är inte så bra på att ”brodera” med ord så bilderna får tala för sig själva. En solig och varm dag var det i lördags!  ❤

Annonser

16 thoughts on “Fin lördagsutflykt

 1. Laila

  De bilderna skvallrade verkligen om en underbar dag! Så vackert och rofyllt det såg ut 😀 Själv saknar jag stillheten – men just nu har koltrasten, rödhaken och någon annan sångare konsert utanför. Tornseglarna bidrar med ett sirpande emellan åt. Lisa för själen.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Rofyllt kan man nog säga, och alla gamla hus har stått där de står så länge jag minns, mer än 70 år minst. En del mycket längre än så..

   Gilla

    1. lma7 Inläggets författare

     Jo, av födsel och ohejdad vana bor jag i Finland. Kanske hör du till dem som inte vet att det finns folk i Finland som inte kan finska, BARA svenska? Lite finska har jag lärt mig men inte i skolan på 1940-50 talet, det var senare när jag jobbade på ett finskt åldringshem..

     Gillad av 1 person

     1. miatankar

      Jag har förstått att du är finska men jag trodde att du bodde i vårt Sverige. Men nu vet jag var du är. Min far var sambo många år med en kvinna ursprungligen från Hangö så jag vet lite, lite grann om södra Finland. Hon berättade bl.a om krigsåren, hemska barndomsminnen.

      Gilla

      1. lma7 Inläggets författare

       I Österbotten 10 km fån Jakobstad där bor jag.
       Min moster var gift med en svensk i Ångermanland, vår dotter jobbade i åldringsvården 9 år i Stockholm så jag har gjort några resor till Sverige. Första gången när jag var 17 år.

       Gilla

Kommentarer inaktiverade.