Bosses biblioteks uppgift

Den 24:de uppgiften av Bosse Lidén handlar om att leta böcker om olika ämnen på Ett bibliotek. I dag gick jag dit för att söka och här kommer mitt bidrag.

Först en bild av Pedersöre kommunbibliotek i Bennäs.DSC02517B. En Kurt Wallanderbok av Henning MankellDSC02533C. DiabetesbokDSC02529D. Bok om GotlandDSC02530E. Delfiner DSC02543F. Bok av Astrid LindgrenDSC02538G. A B C – bokDSC02535H.  Bok om filmDSC02525J.  Memoarbok DSC02519K.  DVDDSC02524L. Bok att rekommenderaDSC02520Det tog ett par timmar att söka i hyllorna på biblioteket, jag missade poesiboken fast jag hade en lista med …  och så missar jag bonuspoängen för  Bosses egen bok ”Mina fotsteg i ditt hjärta” som jag i maj bad dem skaffa till bibban, den var utlånad.

Jag lånade den här, Kvicksand, Henning Mankells 46:e bok ,  (jag läser inte kriminalromaner) Trevligt att ha ärende till biblioteket!  🙂DSC02523

11 tankar på “Bosses biblioteks uppgift

 1. Znogge

  Grattis till ett väl utfört uppdrag! På biblioteket jag besökte fanns inte Bosses bok och inte någon annanstans heller i kommunen. Inte ens stora staden hade den…

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack, det var ganska jobbigt men roligt att leta böcker. 🙂 Jag lade mig i ”kö” för Bosses bok för här finns den! 🙂

   Gilla

 2. http://bosseliden.wordpress.com

  Vad trevligt att du tog din an mitt lekmoment på bibblan. 🙂 Gotlandsbilden såg lockande ut. Tomas Sjödins böcker och hela hans personlighet tilltalar mig. Vi köpte biljetter förra sommaren till en föreläsning av honom. Tyvärr fick han ryggskott och fick ställa in sin sommarturné. Jag hoppas han kommer till södra Sverige snart.
  Hela Wallanderserien med Mankell är ju egentligen ett fantastiskt sätt att nå ut till en bred publik i hela världen, där syftet är på ett helt annat plan när Mankell ”planterar” en vardagspolis i centrum. Jag som läst alla böcker i serien fyra-sex gånger har älskat att analysera texterna och hade gärna haft en fikastund med Henning Mankell i enrum. Den mannen tyckte jag hade många sunda tankar och visade en stor generositet. Sedan hade han sin ryggsäck med sten som gick i arv när han själv blev pappa. Sorgligt att det blev så.
  Jag önskar dig en fin helg.
  Kram Bosse

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack för uppdraget, på bibliotek tar jag gärna kort! Jag såg många trevliga böcker och vet nu var jag hittar dem efter att ha vandrat bland hyllorna och sökt.. 🙂 Har inte läst så många böcker sen jag blev med blogg för 6 år sedan. Nu ska jag iaf läsa om H. Mankells liv och sjukdom. Skriva kunde han…
   Tack och kram

   Gilla

 3. Pingback: Älskade bibliotek | Bosse Lidén

 4. Villa Herbert

  Grattis till väl utfört jobb. synd att inte Bosses bok fanns inne just nu. Hade den varit det skulle mitt inlägg också kommit från Pedersöre bibliotek.
  Lördagskram

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Det var faktiskt ett trevligt uppdrag, men sjuk rygg fick efter allt sökande på hyllor i olika höjd ! 😉
   Trevlig helg, kram

   Gilla

Kommentarer är stängda.