Juli torsdag

Snart har denna ljuvliga månad gått. Vädret har inte varit det bästa semesterväder man kan tänka sig, men det gäller att göra det bästa av situationen och inte tappa humöret för alla små och större regnskurar. Se det positiva i att ingen behövt klaga över torka och värmeböljor denna sommar. Bloggtorka har det däremot varit här och jag har nästan tänkt pensionera min blogg, men 7år är väl ingen pensionsålder? Vi får se hur det blir när alla blommor blommat ut och ingenting mera finns att fotografera..

Men här kommer dagens bilder i parti och minut samt rabatt!  🙂

DSC00355 i kollage

4 tankar på “Juli torsdag

 1. Laila

  Ljuvliga blombilder! Under de senaste fyra veckorna, nästan fem, har vi bara fått 12mm regn. Gräsmattorna började gulna redan i mitten av juni och i slutet av juni började bladen på björkarna också gulna. Så vackert semesterväder har vi väl så sett, men trots semester så längtar jag efter regn…

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Ojämnt faller ödets lotter, så gör även regnet, verkar det som.. Kyligt har det också varit så blommorna har blommat senare och längre än vanligt. Hoppas ni snart får det efterlängtade regnet och vi lite mera värme!

   Gilla

Kommentarer är stängda.