15 Maj 2022

Bara några rader denna historiska dag när Finland bestämt att skicka in en ansökan om NATO medlemsskap. Man funderar ju nog vad detta leder till. Lika mycket funderingar är det ifall man inte skulle ansöka..

Man undrar verkligen vad som kan hända nu,

Hur kommer han att reagera, vårt grannlands ”lilla Pu”??

Vi som tror på högre makt, behöver vi nå´n atlantpakt?

Vi tror att Gud uti sin hand

har byar, städer, hav och land.

Annons

2 tankar på “15 Maj 2022

  1. Johanna

    Jaa, tänka sig… att lilla Finland ansöker. Mycket bra! Ödlan i öster får precis det han inte ville ha när han tyckte att hans eget land behöver utvidgas. Blir intressant. Att se om hoten faktiskt stannar vid hot…. Förhoppningsvis. 🇫🇮💙

    Gilla

  2. gillasvardag

    Ja’a, vad ska man tycka och vad ska man tro, som Finlands medborgare…. Jag får väl säga som vår president sa: P i öst får titta sej i spegeln och ta sej en funderare varför det blev såhär. Hade inte han gått in i Ukraina och gjort som han gjort, utan varit en pålitlig man, så hade inte Finland ansökt om medlemskap i Nato…. Dessvärre är det ju inte klart än, långt ifrån. Det räcker ju med att ett Nato land lägger sej på tvären och inte skriver under OCH vad gör vi då. Det känns inte alls tryggt mera – hur fasen det än blir. Fyy farao för vetgiriga narcistiska ledare som för det första lurar eget folk, och sen misstolkar andra länder och som sist o slutligen tror sej veta vad som är bäst för alla. Må såna typer drabbas av hård karma.

    Gilla

Kommentarer är stängda.