Snart …

… är det här året slut. Fort gick det, det var ju nyligen nyår!  🙂

Bloggåret har varit omväxlande med nya och gamla bekantskap. Har funderat hit och dit om att sluta men … nu är datorn som ny och riktigt trevligt är det att sitta här och klicka på bokstäver. Därför begärde jag mera bloggutrymme, hade använt upp nästan allt. Det fick jag i går och nu vet jag inte vad jag ska skriva …  😦   Så det får bli lite bilder igen från julresan till joulupukin maa!  🙂Här var det fint med massor av julgranar oc fin julmusik.Snö fanns det gott om som tur var! Gäster inbjöds på engelska och ryska!Svenska hörde eller såg vi inte alls!!

GOTT NYTT ÅR!  8)

0 tankar på “Snart …

 1. Apan/Tvillingen

  CAPTCHA=WENN, säger väl allt.. 8)
  GOTT NYTT ÅR lma! Tack för roliga och trevliga stunder under 2011.. 😀

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Gott Nytt Bloggår 2012 A/T, och tack själv för dina finurligheter blandat med visa ord! Än finns lite tid för eftertanke detta år 😉 (som tanken på att starta egen blogg t.ex.) 8)

   Gilla

 2. livetsmeningar

  Nog kunde man väl gissa att du inte skulle kunna lämna oss sådär bara! Vi har ju så trevligt! Tack för fin gemenskap under det gågna året och ett gott nytt bloggår 2012!
  Vi återkommer med nya juttun! 😉 🙄 😛

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack detsamma Livis, jag har ju inte så fina inlägg att komma med, men kommentarerna jag får är ju desto bättre och här hittar man nya WENNer! 8) Vi bloggar vidare ❗ 8) 😛

   Gilla

   1. livetsmeningar

    Jag har kommit till att det är inte inläggen som gör ‘ et, utan kommentarerna! Men nån ska ge inspirationen, startskottet så att säga… 8)

    Gilla

 3. AH

  Ja, ja, AH har också funderat på att sluta. Han vet inte riktigt heller vad han skall skriva om sedan Allan kapade hans blogg.
  Får väl ändå önska Gott Nytt År!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Gott nytt år AH! Märkliga saker Allan varit med om! 😦 Men här tillåts inte Lizzy att berätta sin livshistoria i detalj, därför blir det bara lite ytskrap av lma! 8)

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Oops, inte mycket kvar nu av det gamla! Önskar dig och dina damer ett riktigt Happy New Year! (Och så har du upptäckt en riktigt egen smiley! 😳 )

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack detsamma Hanna, nu kan jag fortsätta (om det är till någon lycka för någon är jag inte så säker på!?) Så fina bilder som du knäpper lyckas jag inte åstadkomma, men tycker de får duga ändå! 🙂

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack Mormor 2 för dina kommentarer, jag är också novis, inte uppvuxen med dator, men så länge man lever så lär man! Tycker att du ska göra det där klicket på ”Skapa en blogg”, sen går det av bara farten! 🙂 Gott Nytt År till dig och de dina!

   Gilla

 4. serenity

  HA det bra i kvällens sista timmar å ETT GOTT NYTT ÅR — Vet du ibland struntar man i att kommentera då det redan finnes sååå många andra som hunnit före — tänker att så långt ner på listan är det ingen som ser om å vad man skriver ? Men roligt då man får kommentarer själv å ser att nån kikar in .. Tack å ha det bra ..

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack Serenity, här besvaras och läses alla komm.med tacksamhet! 🙂 Ett riktigt bra slut på det gamla och Happy New Year 2012!

   Gilla